El Puig mostra els seus encants a la Fira de les Comarques

Guardar

psx_20170625_120318
psx_20170625_120318

El Puig de Santa Maria ha estat present a la Fira de les Comarques organitzada aquest passat cap de setmana per la Diputació de València en la plaça de bous de València.

El municipi ha protagonitzat un espai, a la secció dedicada a la comarca de l'Horta, des d'on una delegació de la Tourist Info ha mostrat els seus serveis i productes turístics als centenars de visitants que s'han interessat pel municipi.

Elements com el monestir fundat per Jaume I, les rutes culturals teatralitzades, els quatre quilòmetres de platges o les restes de la línia defensiva durant la guerra civil, així com esdeveniments com les jornades gastronòmiques o la ruta de la tapa, han atret l'interès i l'atenció dels visitants de la fira.

No obstant això, el reclam més atractiu ha estat la participació en un sorteig d'un sopar gastronòmic per a dues persones al qual s'ha inscrit més d'un centenar de persones.

La participació a la Fira de les Comarques s'emmarca dins de les activitats de promoció turística que organitza l'ajuntament del Puig.

Per a la regidora de Turisme Maria Saldaña, el valor d'aquesta fira és que "es tracta d'una fira de proximitat, per convidar els veïns de València i voltants a que vinguen a visitar El Puig".

Destacats