El Puig es consolida a Fitur com una destinació turística de referència

La fira internacional de turisme més important tanca les portes de l'edició de 2018 amb uns resultats excel·lents per al Puig de Santa Maria.

Guardar

P1010348
P1010348

Entre els passats 17 i 21 de gener El Puig va estar present per novena vegada consecutiva a Fitur, la fira internacional més important de turisme que se celebracada any a l'IFEMA de Madrid.

El Puig tanca la seua participació consolidant-se com una opció turística familiars de referència. La seua proximitat a la ciutat de València, la varietat gastronòmica, la riquesa històrica i patrimonial, els 4 quilòmetres de platja, les rutes turístiques i uns actes lúdics i culturals que se succeeixen al llarg de l'any, converteixen esta localitat de la costa valenciana en una opció ideal per a viatjar en família.

L'stand municipal, situat en l'espai de Vaència Turisme, va atreure les mirades de centenars de turistes potencials, empresaris del sector i càrrecs institucionals com el president i la vicepresidenta de la Generalitat, Ximo Puig i Mònica Oltra, superant el rècord de participació de l'edició anterior.

"L'increment de visitants és fantàstic perquè vol dir que cada vegada hi ha més gent que ens té en compte per passar les seues vacances", assenyala l'alcaldessa Luisa Salvador.

Com a novetat d'enguany,l'Ajuntament ha oferit als visitants de Fitur la possibilitat de realitzar visites virtuals a monuments com el Reial Monestir, la Cartoixa d'Ara Christi i la Torre de Guaita.

La iniciativa obri el patrimoni a veïnat i visitants potencials perquè puguen descobrir des del lloc web turístic municipal el reclam dels seus atractius les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any,a través de qualsevol dispositiu electrònic: mòbil, tablet i ulleres VR 360º.

Fitur també va servir de marc per presentar la Gimcana Familiar amb què el municipi amplia aquest any la seua oferta adreçada a tota la família. La proposta va interessar molts operadors turístics i ja hi ha altres ajuntaments interessats a traslladar una iniciativa semblant als seus municipis.

El municipi segueix apostant per oferir gastronomia, cultura, sol i patrimoni. Enguany se celebra la X edició de les Jornades Gastronòmiques, hi ha una nova ruta teatralitzada a l'Ermita de Sant Jordi i la commemoració de l'Any Gutenberg suposa una immillorable ocasió per visitar el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques.

La regidora de Turisme Maria Saldaña destaca l'aposta del municipi pel turisme responsable. "Hem estat de les primeres localitats a adherir-nos al Codi Ètic impulsat pel Govern valencià, fet que suposa una doble garantia de qualitat i sostenibilitat per a les persones que ens visiten", assenyala.

Per a la regidora "moltes economies familiars depenen de l'activitat que generen elsrestaurants, bars, cafeteries, salons de banquets, hotels i pisos vacacionals que tenim al poble". Per això, "el nostre deure com Ajuntament és estar presents a plataformes promocionals com Fitur, per donar a conèixer el municipi i establir els contactes i les polítiques necessàries per consolidar-lo com una destinació turística de referència". I fer-ho, a més, "d'una manera que siga responsable i ètica, controlant cada cèntim que s'inverteix i promovent un turisme sostenible i equilibrat que beneficie l'economia local de la manera més equitativa possible".

Arxivat a:

Destacats