El principal esdeveniment d'emprenedors de la Comunitat aterra al Puig

Focus Pime i Emprenedoria Horta Nord, Camp de Morvedre i Camp de Túria se celebrarà el 27 de juny

Guardar

presentacio_focuspyme0
presentacio_focuspyme0

El passat dijous 14 de juny va presentar-se el programa del Focus Pime i Emprenedoria Horta Nord, Camp de Morvedre i Camp de Túria, que se celebrarà el proper 27 de juny al Centre Cultural La Marina del Puig. A la presentació de la jornada van assistir l'alcaldessa del Puig, Luisa Salvador Tomás, el director del CEEI València, Jesús Casanova, el Regidor de Comerç, Marc Oriola Pla i Chelo Herráez, de la Mancomunitat Camp de Túria.

Sobre els detalls del programa, Jesús Casanova ha explicat que s'ha treballat amb les entitats locals i comarcals que integren el Comitè d'Organització per a conformar un programa que responga a les necessitats dels empresaris i emprenedors de les tres comarques implicades.

En aquest sentit, tant el director del CEEI, com l'alcaldessa del Puig, han animat a empresaris, emprenedors, comerciants i professionals interessats en la innovació empresarial, a participar en una jornada de networking empresarial que els pot resultar molt útil i fins i tot, fructífera per als seus negocis. Les inscripcions són totalment gratuïtes.

9:30-10:30 Experiències emprenedores en innovació i medi ambient

Bartosz Bartczyszyn, Aczia BiogàsMontse Pitel, cofudadora Som AlimentacióMiquel Minguet, Horta VivaMaria Zalamea, Cerveses Fernández Posa10:30-11:45 Ecommerce en el comerç i Pime 'Claus per començar a vendre !. Cas d'èxit

La Pime i el petit comerç pot trobar al ecommerce una nova línia per a emprendre, però hem de tenir clars els avantatges i inconvenients que trobarem. El Ecommerce pot ser la clau per emprendre o expandir el negoci a les pimes i el comerç local.

En aquesta sessió analitzarem un cas d'èxit: Perfumeria Laguna

Rafa Sospedra, consultor SEO i CEO KupakiaJosé Vicente Laguna, gerent Perfumeries Laguna11.45 - 12.15 Networking

Compartirem targetes per ampliar la nostra xarxa de contactes professionals que ens permetin donar a conèixer diferents negocis i establir possibles sinergies. S'habilitarà un espai perquè entitats de la zona tinguin el seu punt d'informació. Així mateix, els assistents que tinguin qualsevol consulta seran atesos per les entitats.

12.15 - 13.30 Habilitats i claus per ser un líder d'èxit

El lideratge d'avui en dia requereix d'habilitats per gestionar equips i aconseguir la consecució d'objectius. En aquest Plenari parlarem de factors clau del lideratge com són la motivació i el treball en equip.

Entendre la importància de la comunicació, enfocar-se en els fets, motivar les persones que ens envolten i distingir entre control i confiança són també algunes claus per aconseguir ser un líder

Verónica Carrascosa, Coach Executiu i directora a Coach & GoEl CEEI València és el principal impulsor dels esdeveniments Focus Pime i Emprenedoria de la província de València i les comarques centrals. Fins a finals d'any té previst organitzar 8 esdeveniments a Canals, Xelva, El Puig, Requena, Alcoi i València.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins la seva política de suport a l'emprenedoria i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Aquest any està previst sol·licitar el finançament del IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

Destacats