Dos apneistes de l'Horta Nord, en el campionat nacional d'apnea

Guardar

img-20170515-wa0119
img-20170515-wa0119

A la Corunya es va celebrar, el cap de setmana passat, el Campionat Autonòmic d'Apnea FASCV 2017. Gemma Vila, de Meliana, va obtenir l'or en dues de les tres categories: dinàmica amb aletes -180 metres- i sense aletes -119 metres- que la van fer batre el rècord nacional. En la categoria estàtica es va alçar amb la plata. Un altre dels participants, Alfred Molina, veí del Puig, va obtenir el bronze per federacions, juntament amb la resta de l'equip format per Gema Vila, Nacho Peral, Pedro Llinares. Tots ells són valencians.

El triomf en el nacional de Gema Vila li portarà a participar en el Campionat Europeu que se celebrarà en Cerdena la segona setmana de juny. Juntament amb Alfred Molina acaba d'obrir una Escola d'Entrenament d'apnea amb seu al Puig, dirigida tant a activitats recreatives a pulmó lliure com a entrenament i competició.

Gemma Vila és apneista professional des de 2012. Des dels seus inicis ha demostrat una capacitat innata per a aquesta pràctica, proclamant-se Campiona d'Espanya en 2013, a més d'ostentar diversos records d'Espanya en diferents modalitats. Alfred Molina va començar la seua pràctica d'apnea en 2013, interessant-se per ella gràcies a la pesca submarina. Dedicat professionalment a les teràpies manuals, entre les quals destaca l'alliberament emocional, ha trobat en l'apnea un important aliat, quan es practica amb la finalitat de fomentar l'autoconeixement i la gestió emocional i l'estrés.

Destacats