Aprofita este pont de maig per saborejar les Jornades Gastronòmiques del Puig

Guardar

Jornadas Gastronomicas Puig
Jornadas Gastronomicas Puig

Les temperatures primaverals d'este pont de maig auguren unes jornades propícies per descobrir amb la família els racons del Puig de Santa Maria i assaborir alguna de les propostes culinàries que ens ofereixen les seues X Jornades Gastronòmiques.

Els restaurants de la localitat s'han unit per oferir fins al proper 6 de maig diferents propostes de gastronomia mediterrània i saludable que comparteixen el denominador comú de l'ús de verdures de temporada tradicionals de la comarca de l'Horta Nord.

Enguany les jornades li posen especial atenció a la carabassa, podent-se degustar plats tan suggerents i apetitosos com la Carabassa a Textures i Crema Gelada o la Fideuà de Secret Ibèric i Carabassa.

Els comensals poden complementar el seu àpat realitzant alguna de les rutes teatralitzades i visites guiades que proposa el municipi. El menú complet i la visita guiada parteixen dels 17 euros. Les reserves poden fer-se a la Tourist Info: elpuig@touristinfo.net.

La iniciativa, que enguany celebra el seu desè aniversari, és organitzada per l'Ajuntament del municipi i compta amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme.

Destacats