190 països descobriran El Puig gràcies a la Volta Ciclista

La quarta etapa de la Volta Ciclista, que tindrà lloc el 27 d'agost, finalitzarà al Puig

Guardar

vuelta-ciclista-el-puig
vuelta-ciclista-el-puig

La Volta Ciclista a Espanya tornarà a la província de València amb parada inclosa en El Puig. I és que, en aquesta ocasió, seran dues etapes les que recorreran els diferents municipis del nostre territori. Així, mentre el 27 d'agost, la quarta etapa de la Volta Ciclista arrancarà des de Cullera i arribarà fins al Puig, passant per municipis com Alzira, Xest, Favara, Torres-Torres o Puçol, el 28 d'agost, la cinquena etapa partirà des de l'Eliana fins a l'Alt Javalambre, passant per Llíria o les Alcubles.

Aquest matí, el Monestir de Santa Maria del Puig ha sigut testimoni de la presentació de la quarta etapa de la Volta Ciclista, a la qual han assistit tant l'alcaldessa de la localitat, Luisa Salvador, com el diputat d'Esports, Andrés Campos i el director de la Volta, Javier Guillén. Tots han mostrat la seua satisfacció perquè un esdeveniment d'aquest impacte internacional arribe al Puig, i ja no només perquè els veïns i veïnes podran gaudir d'un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques, sinó per la promoció turística que això suposa per al poble.

En aquest sentit, l'alcaldessa del Puig ha posat l'accent en la il·lusió de tots els veïns i veïnes. "Sempre estàvem acostumats a veure-ho per la televisió, i ara serem una part protagonista. Segur que serà espectacular".

Per part seua, el diputat Andrés Campos ha volgut ressaltar la importància d'aquest esdeveniment com a "element vertebrador del territori valencià", així com pels valors que transmet i el foment de l'esport. Això sí, tampoc s'ha oblidat de la importància turística que això suposa. "El Puig entrarà a les cases de tot el món". I és que, com ha recordat, "en 2018, La Volta va tindre una audiència de més d'1,5 milions d'espectadors, i un retorn en xarxes socials de més de 4 milions".

Un total de 190 països podran viure en directe la Volta Ciclista amb la repercussió turística que suposarà per al Puig. D'aquesta manera, com ha explicat el director de la Volta, "les nostres càmeres captaran no només la marca del Puig, sinó també el seu potencial. El Puig combina muntanya, platges i cultura, i tot això és el que mostrarem als espectadors". Així, ha afegit que "som la millor eina de promoció turística".

De moment, només queda esperar fins que arribe eixe 27 d'agost en el qual la Volta Ciclista recorrerà el territori valencià per al gaudi dels milers d'aficionats amb els quals compta aquest esport.

Destacats