Pepa Cases amb "De traca", protagonistes culturals a Burjassot

Guardar

burjassot
burjassot

Una ballarina, la participació del públic i l'olor de pólvora són els ingredients que portarà a Burjassot la genial Pepa Cases amb el seu espectacle "De traca"; creació que reflexiona d'una manera tendra i poètica sobre els refugiats i de com es posicionen les persones davant aquest problema "de traca".

La posada en escena de l'espectacle, gratuït, s'emmarca dins de la programació cultural de l'Ajuntament de Burjassot, i tindrà lloc diumenge que ve 27 d'octubre a les 12.00 hores en la plaça de la Casa de Cultura.

Es tracta d'un espectacle que ha evolucionat per a mesclar la dansa, el teatre i la poètica urbana i no deixarà indiferent ni a grans ni a xicotets amb una història senzilla, humana, actual i universal.

L'espectacle situarà al públic davant la seua reacció a una situació de perill, en la qual es corre i es tendeix a fugir. "Alguns tenim la sort de poder escapar, uns altres es queden pel camí. I el pitjor de tot és que aquest perill quasi mai té a veure amb nosaltres però som nosaltres els qui el patim. Hi ha traca per a algunes històries i històries que són de traca", tal com assenyalen des d'A Tempo Dansa.

De fet, "De traca" "és l'expressió que utilitzem quan ens referim a una cosa cridanera o escandalosa, encara que també quan alguna cosa ens sembla increïble, com ho són les notícies que veiem en la tele cada dia. Però el fet curiós és que una traca siga un element festiu amb el qual celebrem els millors moments de les nostres vides i l'associem a una festa i al seu torn pensem que és de traca el que està passant en el món i de fet sone com sonen les guerres".

La traca, com no podia ser d'una altra manera, tindrà també el seu protagonisme en l'espectacle, ja que es dispara una a l'inici del mateix i una caixa de focs artificials al final dins de l'escenografia.

Destacats