Papà Noel avança la seua visita a Burjassot i estarà amb els xiquets i les xiquetes del municipi des de la vesprada del 23 de desembre

Guardar

_DSC0013
_DSC0013

El 23 de desembre serà un dia molt especial a Burjassot, ja que Papà Noel ha pensat que enguany els xiquets i les xiquetes del municipi, que s'han portat molt bé al llarg de tots aquests mesos, es mereixen la seua visita uns dies abans de la nit de Nadal.

Per aquest motiu, Papà Noel ja ho té tot preparat per a arribar al municipi la vesprada del 23 de desembre a partir de les 17.00 hores. Durant aqueixa vesprada recorrerà els carrers del municipi per a saludar als més xiquets de la casa que, a més, si encara no li han enviat la seua carta, podran entregar-li-la.

Aqueixa nit, Papà Noel recuperarà forces i dormirà a Burjassot perquè el dia 24 de desembre, a hores de la seua gran nit, també estarà recorrent els carrers del municipi des del matí i fins ben entrada la vesprada quan es retirarà al costat dels seus ajudants per a preparar els regals que arribaran a les cases mentre els xiquets estiguen dormint.

Aquesta activitat obri la programació d'actes de Nadal del municipi; actes que es desenvoluparan amb totes les mesures sanitàries pertinents davant la Covid-19 i que, a més, compten amb els aforaments limitats, concorde a la normativa actual.

Les bústies per a deixar les cartes a Papà Noel ja estan instal·lats a Burjassot i la bústia dels Reis s'instal·larà dilluns que ve 21 de desembre

La Casa de Cultura i el Mercat Municipal l'Almara de Burjassot ja compten amb les bústies més especials que hi ha en el municipi, els que recullen les il·lusions, les peticions i els desitjos dels xiquets i les xiquetes.

Es tracta de les bústies on poden depositar les seues cartes per a Papà Noel; bústies que estaran disposats en tots dos espais municipals, en el seu horari habitual d'obertura, fins al dia de Nadal.

Per a aquells que vulguen que els seus desitjos es complisquen per part dels Reis Mags, la bústia Real se situarà a la Casa de Cultura a partir del dilluns 21 de desembre amb què també podran entregar les seues cartes amb temps suficient perquè a Les seues Majestats tinguen temps de llegir-les.

Destacats