Més de 5000 Cartes de Reis en valencià arriben a Burjassot de la mà d'AVIVA

Guardar

Carta Reis
Carta Reis

Ben aviat, els xiquets i xiquetes de Burjassot rebran l'esperada Carta dels Reis Mags per a poder plasmar en ella tots els desitjos que vulguen demanar als Mags d'Orient. AVIVA Burjassot, dirigida per la regidora Manoli Carrero, en col·laboració amb la Diputació de València i les oficines de promoció del valencià d'altres 28 ajuntaments de Castelló, València i Alacant, repartirà 5.000 cartes de Reis, en valencià, en diferents espais del municipi com són els col·legis d'infantil i primària, però també el Mercat Municipal, la Casa de la Cultura o el mateix Consistori.

Com l'any passat, el format de la carta, il·lustrada per Marta Antelo, és una mica diferent del tradicional. Així, les xiquetes i els xiquets que es disposen a escriure la carta, poden triar entre diverses opcions: a quin rei enviar la carta segons qui siga el seu favorit i un espai per a reflexionar sobre què tal s'han portat enguany i també un buit per a plasmar aquells desitjos que demanen per al planeta o per a altres xiquets, no tan afortunats, que viuen en altres parts del món. La Carta dels Reis Mags d'AVIVA també inclou un espai per a reflexionar sobre com els Reis poden millorar el municipi de Burjassot i, per descomptat, espai també per a escriure aqueixos regals que tenen al cap i que esperen trobar-se, en el matí del 6 de gener, en les seues llars.

A més, a través de la web municipal i de les xarxes socials municipals, també es difondran les cartes en format PDF, amb edició auto emplenable, per a aquells xiquets i xiquetes que preferisquen escriure la seua carta en ordinador i enviar-la als Reis per e-mail. També hi haurà una versió de carta per a acolorir, més enfocada perquè els xicotets de la casa, desenvolupen la seua vena artística mentre decideixen què demanar als Reis.

Destacats