Luigi Ludos i el seu "Cantando bajo la magia" aterren en l'Auditori de la Casa de Cultura

Guardar

Cartell de Luigi Ludos i el seu "Cantant sota la màgia"
Cartell de Luigi Ludos i el seu "Cantant sota la màgia"

L'activitat cultural del mes d'octubre en les Biblioteques Municipals de Burjassot continua avançant per a commemorar el Dia de les Escriptores i el Dia Internacional de les Biblioteques.

La primera de les activitats per a commemorar el Dia de les Escriptores, el dimecres dia 13 a les 18.00 hores, tindrà lloc en la Biblioteca Infantil i consistirà en la lectura, en veu alta, de contes inclusius escrits per dones. Una vegada realitzades les lectures, triades pels xiquets i les xiquetes que participen en l'activitat, tindrà lloc un xicotet debat sobre les mateixes. Aquesta activitat tindrà lloc en la Biblioteca Infantil.

La màgia serà la protagonista del divendres 15 d'octubre, a les 18.00 hores, de mans de Luigi Ludus que arriba a l'Auditori de la Casa de Cultura amb el seu divertit espectacle "Cantando bajo la magia", un espectacle pensat per a tots els públics en el qual la música té un paper molt important: les campanes d'hotel amb les quals s'obri el xou i que serveixen per a jugar amb el públic endevinant cançons, jocs cantats mentre es va fent la màgia, la presència d'Albacete un gos poeta malhumorado que fa poesia per a rapear...en definitiva, un espectacle per a tots que,, en aquest cas, s'inclou en els actes per a commemorar el Dia de les Bibliotecas.

Pots demanar les teues invitacions per a poder assistir a l'espectacle PUNXANT ACÍ.

Destacats