Les Falleres Majors de València reben a Burjassot el pañolón de la Sedería Camilo Miralles

Els 26 pañolones lliurats són vertaderes obres d'art úniques i exclusives

Guardar

fm_sederiacamilomiralles
fm_sederiacamilomiralles

Les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Parell, al costat de les seues Corts d'Honor, ja tenen en les seues mans el tradicional pañolón que la signatura burjassotense Camilo Miralles lliura tots els anys a les màximes representants de les festes josefines.

L'emotiu acte de lliurament dels pañolones va tenir lloc en la pròpia sedería, en el carrer Baptista Riera, 30, i al mateix no van faltar l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i els regidors de Serveis Municipals i Festes, Manuel Lozano i Manuel Pérez Menero respectivament que també van voler acompanyar a la família Miralles, amb Francisco Miralles al capdavant, en tan important dia.

Els 26 pañolones lliurats, són vertaderes obres d'art úniques i exclusives que les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor podran lluir des de ja en este 2017.

La sedería porta des de l'any 1997 lliurant a les Falleres Majors de València i les seues Corts esta genuïna peça de la indumentària valenciana.

Destacats