Les Biblioteques Municipals de Burjassot inicien la seua programació mensual

La primera activitat que realitzaran serà la presentació del libre "Sólo el tiempo es dueño de tu vida" de M. Victoria Beltrán Cruz

Guardar

Cartel presentación libro- burjassot
Cartel presentación libro- burjassot

Les activitats d'animació lectora de les Biblioteques Municipals de Burjassot començaran aquest mes d'octubre amb la presentació d'un nou llibre de relats. Es tracta de la creació de la burjassotera M. Victoria Beltrán Cruz que presentarà, al costat de l'editora Yolanda Barambio, el seu llibre "Només el temps és amo de la teua vida".

Durant la presentació, que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Burjassot aquest divendres 4 d'octubre a les 19.30 hores, M. Victoria desgranarà el seu llibre que "conté la gravetat del temps. Amor, odi, passió, crim, aventura i sorpresa" elements que es donen cita en les seues pàgines; pàgines que desenvolupen una història "en la qual res és el que sembla. Aquests relats et persegueixen, inundant el teu cap de preguntes, a vegades, sense resposta".

M. Victoria Beltrán és nascuda i veïna de Burjassot. Ara, als 33 anys presenta el seu primer llibre, amb un estil realista que fa que els lectors se senten identificats davant el que creien que només els succeiria a ells o el que de normal, la gent no s'atreveix a expressar. És un relat, en definitiva, que fa que la ment del lector vulga continuar llegint.

Destacats