Les accions per a commemorar el 25N a Burjassot comencen amb un taller sobre noves masculinitats

Guardar

burjassot-ayto
burjassot-ayto

Dimarts 24 de novembre comencen a Burjassot les activitats programades per a commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència de Gènere; activitats programades des de la Regidoria d'Igualtat i Feminisme que dirigeix l'alcalde de Burjassot, Rafa García, a través d'Espai Dona, i que compten amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació, dirigida per Manuela Carrero, i de la Regidoria de Protecció i Drets de la Infància, que dirigeix Yolanda Andrés.

La primera activitat dirigida a tota la població tindrà lloc el citat dia a les 19.00 hores de manera virtual a través de les plataformes de Facebook i Instagram d'Espai Dona. Es tracta d'un taller que arriba al municipi amb el títol Noves masculinitats una alternativa a la violència?, i que estarà impartit per Agustín Zaragozá, agent d'Igualtat i professor de Filosofia.

L'objectiu d'aquest taller és "construir una identitat masculina feminista no tòxica sent conscients de les dificultats, desavantatges i limitacions de la masculinitat hegemònica", tal com han assenyalat des d'Espai Dona, "es proposa aquest taller per a aprendre sobre la igualtat i la no-violència i així totes i tots junts treballem per a construir una identitat masculina i femenina igualitària i saludable".

Aquesta primera activitat compta també amb la participació de la consultora Fem-Acció, de la qual és agent d'Igualtat Agustí Zaragozá, el ponent del taller qui també és professor de Filosofia i columnista en el diari Levante-EMV. Agustí compatibilitza el seu treball a l'aula impartint conferències i cursos de formació del CEFIRE i de Fem-Acció sobre igualtat, coeducació, violència de gènere i feminisme.

Destacats