La Terrassa d'Estiu de Burjassot obri el 26 de juny amb "Els senyors de la màfia" i totes les mesures de seguretat i protecció activades

Guardar

Los señores de la mafia
Los señores de la mafia

Amb el municipi immers en les primeres jornades de l'anomenada nova normalitat, l'Ajuntament de Burjassot, des de l'àrea de Cultura, està en disposició d'anunciar que, divendres que ve 26 de juny obrirà la Terrassa d'Estiu 2020, a l'Auditori de la Casa de Cultura. L'obertura es realitzarà seguint el protocol marcat pel Govern corresponent a l'última fase de la desescalada.

El cinema a la Terrassa d'Estiu començarà, en 2020, amb programació cinematogràfica de divendres a diumenge, amb sessió única a les 22:30 h i un preu únic de 4 euros. És possible que, a mesura que avance l'estiu, la programació s'amplie de dimarts a diumenge amb la inclusió de dues estrenes per setmana, però aquesta ampliació dependrà del ritme de les futures estrenes i de la disponibilitat de les pel·lícules per a la seua distribució, ja que de moment, la indústria cinematogràfica avança a pas molt lent en la seua pròpia desescalada cap a la nova normalitat a les sales de cinema.

Atesos els aforaments màxims en fase 3 per a cinemes, teatres i auditoris d'índole similar, l'Ajuntament de Burjassot permetrà un aforament al 75%, per la qual cosa es podran ocupar un total de 487 localitats. Igualment es mantindrà la deguda separació entre cadires i es facilitarà la distància social d'1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l'Auditori que, a més, estaran senyalitzats i separats amb itinerari de tanques.

Quant a la venda d'entrades, l'Ajuntament de Burjassot recomana la compra en línia, a través de l'àrea de cultura de la web municipal, encara que la taquilla estarà oberta, a la Casa de Cultura des d'aproximadament una hora abans de l'inici de la projecció. Per a la compra en taquilla, es recomana l'ús de la targeta de crèdit, sempre que siga possible. Des de l'Ajuntament es garanteix la intensificació de la neteja i desinfecció de l'auditori i, en el recinte, hi haurà disponibilitat de gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans. A més, l'Auditori comptarà amb cartelleria específica que recordarà als usuaris les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passarà un vídeo que reproduirà tals recomanacions.

Quant a la programació cinematogràfica, la Terrassa d'Estiu obrirà les portes, el pròxim 26 de juny amb la pel·lícula "The Gentlemen, els senyors de la màfia", la qual es podrà gaudir en tres sessions, divendres, dissabte i diumenge, a les 22:30h. Es tracta d'un thiller d'acció i comèdia, amb bones dosis d'adrenalina i riallades, dirigit per Guy Ritchie i protagonitzat per Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant, o Colin Farrell entre altres.

Està previst que la Terrassa d'Estiu estiga oberta fins al pròxim 31 d'agost.

Rafa García, Alcalde de Burjassot ha manifestat sentir-se "il·lusionat amb els progressius passos que estem donant. I ara arribem també al pla de la cultura i de l'oci, especialment minvat i perjudicat també durant aquests tres mesos de crisis. A poc a poc anirem guanyant terreny en la nova normalitat i, prenent sempre precaucions i respectant les mesures de seguretat, aquest estiu podrem gaudir, a l'aire lliure i amb garanties, de les estrenes que vagen arribant a la pantalla gran de la Terrassa d'Estiu".

Destacats