La Terrassa d'Estiu de Burjassot obre les seues portes aquest cap de setmana amb el film infantil Buscant a Dory

Guardar

Les millors estrenes cinematogràfiques arribararan a partir d'aquest cap de setmana a la Terrassa d'Estiu de Burjassot que obre les seves portes el divendres 8 de juliol amb sessions els divendres, dissabtes i diumenges a les 22:30 hores i a un preu reduït, ja que l'entrada només costa 4 euros.

La inauguració de la Terrassa d'estiu, a l'Auditori de la Casa de Cultura, es va a fer amb la projecció de la recentment estrenada Buscant a Dory, seqüela de la famosa Buscant a Nemo.

Dory, la simpàtica peix blau amb seriosos problemes de memòria és la protagonista d'aquesta nova aventura en l'oceà. En la seua nova vida en l'escull amb Marlin i Nemo, a Dory sobtadament li arriben a la memòria records de la seua infància i, a partir d'un record, Dory decidirà emprendre un viatge a la recerca dels seus sers estimats. Una amenitzada cerca perquè la seua memòria li farà viure situacions compromeses, diferents i molt, molt divertides.

Des de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut s'ha preparat una programació digna de les millors cartelleres cinematogràfiques fins al 28 d'agost amb la projecció de pel·lícules com Hissi Age 5, Ara em veus 2, Zipi i Zape, Mascotes, Cazafantasmas, Peter i El Drac o Cos d'Elit.

No hi ha excusa per gaudir del millor cinema aquest estiu, a un preu reduït, i sense necessitat de sortir de Burjassot.

Arxivat a:

Destacats