La SPAB de Burjassot organitza un curs sobre etologia felina

Guardar

Diversos gats en una colònia felina
Diversos gats en una colònia felina

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una cita interessant per als amants dels gats i, especialment, per a les persones que conviuen amb aquests animals tan peculiars i desitgen precisament optimitzar la convivència amb ells i el seu benestar. Es tracta d'un curs sobre etologia felina que tindrà lloc, a la Casa de Cultura del municipi, dissabte que ve 13 de novembre, a partir de les 18h.

El curs estarà impartit per Marta Olivares, de MOF Etologia Felina, i té un preu de 15 euros. El curs és solidari i, per tant, els beneficis aniran destinats a cura dels animals en estat d'abandó que actualment estan a càrrec de la SPAB. Les persones que desitgen assistir al curs, poden realitzar les seues inscripcions, via Whatsapp, en el telèfon 655 68 58 59. El pagament es podrà realitzar presencialment, abans de l'inici del curs aqueix mateix dia o bé a través de transferència bancària en el compte ES43 3058 2204 3227 2060 1718.

Entre els temes que s'abordaran, destaquen continguts importants en la convivència amb un gat, una gata o amb diversos com són el llenguatge felí, eines per a decidir quin tipus de gat és l'ideal per a cada persona, el moment d'arribar a casa i adaptar-se a la llar, la millora de la convivència o la resolució dels conflictes.

Segons Marta Olivares, fundadora i directora de MOF Etologia Felina, "l'aparició de problemes de comportament són evitables en molts casos si es realitza un bon maneig de la situació i es cobreixen les necessitats del gat. Per tant, no tingueu por d'aprendre més i sobretot no us oblideu de gaudir al costat dels vostres companys felins".

Arxivat a:

Destacats