La seu del PSPV-PSOE a Burjassot comença el dia amb una pintada i simbologia nazi

Guardar

burjassot
burjassot

La seu del PSPV-PSOE a Burjassotha començat el dia aquest diumenge amb una pintada en la qual es pot llegir 'Assesino' i els números 1488, associats popularment al nazisme.

Així s'aprecia en una imatge que ha compartit en les seues xarxes socials l'alcalde socialista del municipi, Rafa García, que ha acompanyat la fotografia amb un missatge: "Ni les amenaces ni el discurs de l'odi frenaran el treball de les socialistes i els socialistes per la nostra ciutat".

"Hui amb més força continuem treballant per a protegir a la nostra ciutadania enfront de la pandèmia", ha assegurat el primer edil de Burjassot.

Per part seua, des del perfil del PSPV-PSOE han expressat la seua "condemna més ferma a una nova mostra de violència i intolerància". "Enfront dels qui fomenten l'odi i les amenaces, continuarem treballant per una societat inclusiva i tolerant", ha subratllat la formació.

També el compte del PSOE nacional s'ha fet eco de les pintades: "Condemnem aquests actes vandàlics que inciten a l'odi i a la intolerància. Tot el nostre suport i solidaritat", ha expressat en un tuit.

Destacats