La Falla María Ros celebra el seu II Concurs de Pintura Ràpida i la seua II Jornada Animalista

El concurs tindrà lloc diumenge que ve 29 en els voltants del Casal de la Comissió, en la Plaça de les Palmeres i en un tram del carrer Bétera

Guardar

ii-concurso-pintura-rapida-falla-maria-ros
ii-concurso-pintura-rapida-falla-maria-ros

La Falla María Ros-Sant Tomás de Burjassot viurà un diumenge d'intensa activitat, ja que la comissió ha programat el seu II Concurs de Pintura Ràpida i la seua II Jornada Animalista Ciutat de Burjassot. Tot, com s'ha assenyalat, diumenge que ve 29 de gener en els voltants del Casal de la Comissió, en la Plaça de les Palmeres i en un tram del carrer Bétera.

L'II Concurs de Pintura Ràpida es desenvoluparà de 10 a 14 hores i la temàtica del mateix serà la Plaça de l'Ajuntament i el monument de les Sitges. El primer classificat es portarà un premi de 400 €, el segon de 200 € i el tercer, un val de 100 € per a gastar en Belles arts R. Vidal. Per a poder inscriure's en el concurs és necessari enviar un correu electrònic a ramonllull@rvidal.es o bé a comunicadosmariaros@gmail.com. També es pot fer enviant un missatge privat al Facebook de la falla o cridant al 96 133 95 17.

En el cas de la II Jornada Animalista començarà a les 10.45 hores amb la desfilada de mascotes en adopció per a una hora més tard, al voltant de les 11.45 hores, desenvolupar el Taller d'Olfacte, impartit per EDUQUEN. A les 12.40 hores serà el Concurs desfile de mascotes, amb tres premis per a acabar la jornada, a partir de les 13.45 hores, amb una nova desfilada de mascotes en adopció.

Destacats