La Clavaria de San Miguel 2019 duu a terme la restauració de l'anda de la imatge de l'Arcàngel

Guardar

IMG-20190905-WA0013
IMG-20190905-WA0013

La imatge de l'Arcàngel San Miguel, al seu pas pels carrers de Burjassot, el pròxim 29 de setembre, lluirà més que mai. I és que la Clavaria de San Miguel Arcàngel de 2019, encapçalada per Joaquín Segòvia com a clavari major, ha dut a terme la restauració de l'anda sobre la que descansa la imatge de San Miguel i sobre la qual habitualment la imatge processiona.

En la seua voluntat de contribuir al manteniment del patrimoni de la Parròquia de San Miguel, la Clavaria ha impulsat una recaptació de fons amb la qual ha sigut possible realitzar la completa restauració de l'anda de San Miguel: fusta, braços, canelobres i tulipes. Un treball artesanal que ha sigut a càrrec d'un dels clavaris d'enguany, el burjassoter Francisco Cuadros Quadres. A més, l'anda s'ha condicionat perquè la seua il·luminació siga a base de bateries de llarga durada i perquè compte amb una potència adequada, de manera que així la imatge puga aguantar perfectament il·luminada durant les seues processons.

Els treballs de restauració van finalitzar el mes de juliol passat, de manera que el camina està llesta per a la pròxima festivitat de San Miguel Arcàngel. Des de la Clavaria es vol agrair als abonats i anunciants, ja que, amb les seues aportacions, ha sigut possible aquesta restauració.

Destacats