La Casa de Cultura acull la presentació de les Bases de l'III Certamen de Relats Steampunk i del Concurs per a la portada del llibre guanyador

La presentació del certamen i del concurs serà avui a les 19 hores

Guardar

steampunk-valencia-presentacion-libro
steampunk-valencia-presentacion-libro

La Casa de Cultura de Burjassot acollirà, dins de la programació d'animació lectora i de foment de la lectura del mes de gener de les Biblioteques Municipals, la presentació de les Bases de l'III Certamen de Relats Steampunk i del Concurs per a la portada del llibre que resulte guanyador. Aquesta portada serà també la imatge del cartell del SteamFantasy IV.

La presentació del certamen i del concurs, hui a les 19 hores en el citat espai municipal, comptarà amb la presència de la Presidenta de l'Associació Cultural Steampunk València, de membres de l'Associació "Tots amb Alex" i representants de l'editorial "La Fàbrica de somnis". També es comptarà amb l'escriptora del segon llibre que va llançar l'associació, Pirates, de terra, mar i aire, ja que en l'acte es presentarà de nou les dues publicacions que ja té Steampunk València i que són solidàries amb l'associació "Tots amb Alex".

La data límit per a presentar-se tant al concurs de la portada del llibre i del cartell com al certamen de relats és l'1 de juliol. Tota la informació sobre les bases de tots dos concursos pot consultar-se en el blog de l'entitat, http://steampunkvalencia.blogspot.com.es/ o en el seu Facebook, Steampunk València. Per a qualsevol consulta o per a remetre els originals que participaran, es pot manar un mail a concursosspv@steampunkvalencia.com.

Destacats