L'Orquestra de la Unió Musical Amadeus toca a benefici de l'Associació de Familiars Alzheimer València

L’orquestra interpretarà la Simfonia Nº 45 de F.J Haydn, coneguda com la Simfonia dels Adéus

Guardar

concierto-amadeus
concierto-amadeus

El teló del Centre Cultural Tívoli tornarà a obrir-se, pròximament, a la música més solidària. L'Orquestra de la Unió Musical Amadeus oferirà un concert solidari, diumenge que ve 29 de gener, a partir de les 12 h, a benefici de l'Associació de Familiars d'Alzheimer València. Així, les aportacions que es desitgen realitzar voluntàriament, s'arreplegaran a l'entrada del Tívoli, el mateix dia del concert. Les persones que no puguen acudir a l'esdeveniment però que també desitgen col·laborar amb esta causa solidària, poden contribuir amb la seua aportació voluntària a través d'una Fila 0 habilitada per a l'ocasió: ANAVEN ÉS77 2100-1466-34-0200063937.

L'Orquestra de la Unió Musical Amadeus ha escollit, per a este concert solidari, la interpretació de la Simfonia Nº 45 de F.J Haydn, coneguda com la Simfonia dels Adéus que el compositor austríac va compondre en 1772. Es tracta d'una de les simfonies més reconegudes i interpretades de les més de cent que va compondre Haydn. En una època en la qual no era comuna compondre simfonies en tonalitats menors, Haydn va compondre algunes de les seues millors obres en la dècada de 1770, a la qual correspon Els adéus.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer València és una entitat sense ànim de lucre creada en 1991 a partir de la inquietud d'uns familiars per recaptar informació sobre la malaltia d'Alzheimer i/o d'altres demències i aprendre a afrontar la situació que sorgeix en la família. L'entitat social està conformada per malalts, familiars, professionals, voluntaris i col·laboradors que lluiten per millorar la qualitat de vida dels afectats (malalts i cuidadors) per la malaltia d'Alzheimer i d'altres demències. Per a açò, l'entitat ofereix recursos, serveis i activitats que intenten cobrir les necessitats que van sorgint en les diferents etapes de la malaltia. Actualment, la AFAV compta amb un total de 2.850 socis, aproximadament i ofereix serveis anualment a més de 8.000 persones.

Destacats