L'IES Comarcal segueix avance amb el projecte europeu Erasmus CA1

L'objectiu principal de la primera fase va consistir en la formació del professorat, en la segona fase s'apliquen els coneixements adquirits

Guardar

curso-clil-cheltenham
curso-clil-cheltenham

L'IES Comarcal contínua immers en el projecte europeu Erasmus CA1. L'objectiu principal de la primera fase del projecte "I- Quality for competence European Citizens", ja finalitzada, va consistir en la formació del professorat, una formació que va tenir lloc durant passat estiu del 2016. Professors de l'IES Comarcal van realitzar un curs sobre Metodologia i Llenguatge per a professors que ensenyen Ciències, Matemàtiques i matèries tècniques. Este curs va tenir lloc en una escola de Secundària del Cheltenham (Regne Unit). Un altre curs orientat a la formació del professorat es va celebrar a Malta, mentre que un tercer curs, d'anglés, va tenir lloc en Portsmouth (Regne Unit).

Després de l'estiu i durant el present curs acadèmic, alumnes i professors de l'IES Comarcal estan desenvolupant la segona fase del projecte, en la qual les professores participants estan aplicant els coneixements adquirits en la formació rebuda durant les seues estades a Europa. A partir de diferents activitats d'aula, acciones tutorials, canvis progressius en l'organització del centre educatiu i nous projectes, dins de la xarxa europea eTwinning, s'està posant en pràctica un nou enfocament en l'IES Comarcal, tant de la tasca docent com de la gestió del mateix centre que, a hores d'ara, ja està tenint els seus fruits en benefici de l'alumnat i de tota la comunitat educativa de l'IES Comarcal.

Destacats