L'IES Comarcal corre per la Pau

La inscripció consistia a aportar un quilo, litre o paquet d'aliments no peribles que seran destinats a Càritas

Guardar

dia-paz
dia-paz

Des de 1964 i per a commemorar la mort de Gandhi, el 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, reconegut per la UNESCO en 1993. I enguany, l'IES Comarcal, que engloba a alumnes i a alumnes de Burjassot, Godella i Rocafort, ha celebrat esta jornada dedicada a l'educació per a la tolerància, el respecte i la solidaritat, corrent.

Així, l'equip de Mediació del centre ha organitzat la carrera solidària "Correm per la Pau" el recorregut de la qual ha sigut el mateix perímetre del col·legi. Per a la seua correcta i segura celebració, l'IES Comarcal ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Burjassot i de Protecció Civil. La regidora d'Educació, Laura Espinosa ha volgut estar en la línia d'eixida d'esta carrera que, a més, tenia un caràcter solidari, ja que per a inscriure's en la mateixa i participar era requisit necessari aportar un quilo, litre o paquet d'aliments no peribles, que aniran destinats a Càritas.

La carrera per la Pau ha tingut la participació oberta a alumnes, professorat, pares, etc..i aquells que no han volgut calçar-se les sabatilles, han col·laborat com a personal voluntari en l'organització de la carrera i, per descomptat, malgrat no córrer, qualsevol podria aportar la seua contribució solidària en forma d'aliments.

Destacats