L'espectacle de dansa "Clandestino" obri la programació cultural de Burjassot del mes d'octubre

Guardar

clandestino
clandestino

La programació Cultural de l'Ajuntament de Burjassot arrancarà aquest mes d'octubre amb diferents espectacles pensats per a totes les edats. El primer d'ells, que arribarà al municipi divendres que ve 18 d'octubre a les 20.00 hores, tindrà la dansa de la companyia Otradanza com a protagonista.

A la citada hora s'obriran les portes del Centre Cultural Tívoli per a acollir la representació de l'espectacle "Clandestino", ideat, en aquest cas, per a públic adult. El preu de les entrades, que podran adquirir-se per Servientrada o bé en la taquilla del Tívoli el mateix dia de l'espectacle a partir de les 19.00 hores, és de 6 €.

"Clandestino" ens mostra un espai simbòlic situat en una nit qualsevol de qualsevol metròpoli, Berlín, París, Nova York... durant el període d'entreguerres. Un flashback que, des de la contemporaneïtat, retornarà al públic al naixement d'una nova modernitat. Un espectacle de dansa que no deixarà indiferent al públic del Tívoli i que, d'assegurança, farà que els aplaudiments sonen a la sala.

L'obra ha sigut guardonada, l'any 2016, amb el Premi José Estruch-Llàntia a la millor producció escènica.

Destacats