Esport a l'aire lliure en el Díaz Pintado de Burjassot

Guardar

burjassot-ayto
burjassot-ayto

Emmarcades en la línia "Barris Inclusius", impulsada des de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, l'Ajuntament de Burjassot, des del Departament de Serveis socials, ha posat en marxa una sèrie d'activitats esportives, gratuïtes i per a tots els públics, que tindran lloc en les instal·lacions a l'aire lliure del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

Les activitats, centrades sobretot en la zumba i en rutines d'exercicis de força utilitzant únicament el pes del mateix cos, estan dirigides i supervisades per monitors, han començat al novembre i es prolongaran fins a gener de 2021. Per a participar en aquestes activitats esportives, només és necessari inscriure's en el mateix centre Díaz Pintado. Les classes tenen lloc els dilluns, dimarts, dimecres i dijous, de 17 h a 19 h.

L'objectiu d'aquesta nova acció és continuar treballant en la dinamització social al Barri dels 613 Habitatges, aquesta vegada a través de la promoció de l'exercici i a l'activitat física. Donada la situació actual condicionada per pandèmia, les activitats es realitzaran sempre a l'aire lliure i seguint totes les mesures de seguretat: grups reduïts, distància mínima de seguretat i ús obligatori de màscares durant les classes, garantint així la seguretat dels participants.

Destacats