Els pares i mares de Burjassot rebran classes de valencià gratuïtes en horari escolar

L'objectiu és recolzar als pares perquè puguen ensenyar als seus fills amb el valencià doncs molts d'açò no van tenir accés a l'educació en valencià

Guardar

aviva_burjassot
aviva_burjassot

L'Agència de Promoció del Valencià de Burjassot, AVIVA, que dirigeix la regidora Maria Viu, oferirà pròximament classes de valencià gratuïtes a tots els pares i mares d'alumnes i alumnes dels col·legis públics de Burjassot. Les classes s'impartiran un dia a la setmana, a la vesprada, en horari escolar, per a facilitar l'assistència de totes les persones interessades.

Per a la regidora Maria Viu, responsable d'AVIVA, l'objectiu, a més òbviament de servir com a eina de millora i aprenentatge de la llengua, "és ser un suport per als pares i mares, per exemple, a l'hora d'ajudar a fills i filles amb el valencià. Molta gent de la seua generació no va tenir accés en el seu moment a l'educació en valencià, i es troben amb dificultats a l'hora de fer-ho".

En esta fase inicial del projecte, els mateixos pares i mares poden demanar informació en els centres educatius dels seus fills, com també a través de les AMPA, que disposen de formularis per a inscriure's. Si es requereix més informació, es pot telefonar al 666 46 92 73. L'organització i engegada de la iniciativa es realitzarà, una AVIVA conega el nombre de persones interessades en cada centre i es puga fer el repartiment d'aules i hores lectives.

Destacats