Els comerços de Burjassot es transformen per a viure el Halloween més terrorífic

Guardar

ayto burjassot
ayto burjassot

La celebració de Halloween arribarà als comerços de Burjassot carregada d'activitats i d'accions de foment del comerç local. Accions que comptaran amb el suport i la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament del municipi, dirigida per Rosa Coca, de la mà de CEMEF, i que es desenvoluparan per part de l'Associació de Comerç i Serveis de Burjassot.

Així, d'una banda, els comerços que formen part de l'Associació de Comerç i Serveis de Burjassot desenvoluparan la seua campanya de Halloween amb diferents accions.

Des de l'Associació s'anima a tots els comerços al fet que decoren els seus aparadors amb la temàtica més terrorífica de l'any, sent la data límit d'inscripció el 24 d'octubre. L'associació, després de la deliberació del jurat, donarà un xec de 50 € al comerç guanyador perquè el puga gastar en qualsevol dels associats.

A més, es realitzarà també un sorteig de tres xecs regal entre els clients que facen les seues compres en el comerç associat entre el 21 d'octubre i el 5 de novembre. Els bitllets que es facilitaran en cada comerç hauran de depositar-se en l'urna situada a l'Ajuntament. El sorteig, en aquest cas, tindrà lloc el 6 de novembre a les 12.00 hores.

La tercera part de la campanya de l'Associació de Comerç i Serveis serà la celebració d'una edició especial de "Botigues al carrer" que, com no podia ser d'una altra manera, se celebrarà el 31 d'octubre, en el qual s'espera veure a molts xiquets disfressats passar pels comerços a demanar el seu truc o tracte. En aquesta jornada tan especial, els comerços eixiran al carrer, hi haurà animació, xarangues i un tricicle repartint bosses i caramels per a l'ocasió.

A més, la disfressa més original que passe pels comerços, i que aconseguisca més "Me gusta" al Facebook de l'associació, també se'n portarà un xec regal de 50 €.

Destacats