El Cinema Tívoli s'endinsa al gener amb l'aventura galàctica de Rogue One

Les entrades es poden comprar aproximadament una hora abans de la passada a un preu de 4 euros

Guardar

tivoli
tivoli

Després del pas de les estrenes més purament nadalencs com Vaiana, Canta o Animals Fantàstics, el cinema Tívoli de Burjassot s'endinsa en el mes de gener amb la programació de "Rogue One: Una història de Star Wars". La pel·lícula, estrenada en totes les sales recentment, es projectarà en el Tívoli el diumenge 15 de gener a les 17 h i a les 19.30 h.

La pel·lícula nord-americana, dirigida per Gareth Edwards, compta amb el protagonisme de Felicity Jones i Diego Lluna i està ambientada entre els episodis III i IV de Star Wars. Es tracta del primer 'spin off' de la saga galàctica creada per George Lucas en 1977. L'Imperi Galàctic ha acabat de construir l'arma més poderosa de totes, l'Estel de la mort, però un grup de rebels decideix realitzar una missió de molt alt risc: robar els plànols d'esta estació abans que entre en operacions, mentre s'enfronten també al poderós Lord Sith conegut com a Darth Vader, deixeble del despietat Emperador Palpatine.

Les entrades per a assistir a qualsevol projecció del cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir des d'aproximadament una hora abans de l'inici de cada passada, en la mateixa taquilla del Tívoli.

Destacats