El CEIP Les Sitges de Burjassot es dóna a conéixer a la ciutadania, de cara al proper procés de matrícula

Guardar

-matricula-les-sitges
-matricula-les-sitges

A causa de la prolongació de l'estat d'alarma en què ens trobem i atés que encara no es coneix quan podran els centres educatius recuperar la normalitat, aquests s'han vist obligats a cancel·lar o posposar les Jornades de Portes Obertes i xarrades informatives que normalment se celebraven en aquestes dates per a oferir informació a les famílies sobre les característiques dels centres, de cara al següent curs escolar.

No obstant això, el CEIP Les Sitges (antic CEIP Villar Palasí) ha volgut informar igualment de les seues característiques i funcionament a les famílies, això sí, a través d'Internet. Així, les famílies interessades poden conéixer més a fons les particularitats d'aquest centre educatiu de Burjassot, en la seua pròpia pàgina web i a través d'un vídeo que, amb la narració de Sitgi, la mascota del col·legi, explica com és el CEIP Les Sitges per dins.

Àmplies instal·lacions amb espai per a tots, una educació basada en la inclusió, menjador i una cuina totalment renovada amb menú diari i casolà, horts escolars i ús i accés a les noves tecnologies amb pissarres digitals a les aules són algunes de les característiques que té el CEIP Les Sitges de Burjassot.

Per a saber més, el centre posa a la disposició de les famílies el telèfon de contacte 961205825 i el correu electrònic 46002441@gva.es . També es recomana a les famílies que estiguen atentes a les pròximes informacions sobre el procés de matrícula per al curs 2020-2021 que aniran apareixent a les webs del centre, així com a la web municipal i la web de la conselleria d'Educació.

Destacats