Davant el temporal, l'Ajuntament de Burjassot tanca parcs i zones d'arbrat i posa en alerta a Policia, Protecció Civil i Brigada Municipal

Des del consistori es recomana a la població extremar les precaucions i quedar-se a casa

Guardar

plaza
plaza

Davant el fort temporal de vent i pluja que s'ha despertat fa amb prou faenes una hora i que sembla empitjorar-se a mesura que passen els minuts, l'Ajuntament de Burjassot, a través de les regidories de Serveis Municipals que dirigeix Manuel Lozano i d'Esports que dirigeix Manuel Pérez Menero, ha procedit al tancament de tots els parcs públics del municipi, així com al tancament de totes les zones esportives que tenen a prop arbrat prou alt per a poder causar incidents.

La Brigada Municipal d'Obres ha procedit al tancament de totes estes zones on els arbres estan presents per a preservar la seguretat dels ciutadans i ciutadanes. Així mateix, els efectius de la Policia Local i Brigada Municipal de Burjassot i els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil estan preparats per a actuar en les accions que es requerisquen, si fos així necessari.

Amb tot, l'Ajuntament de Burjassot anima a la població al fet que extreme la precaució, tant si s'ha de circular per carretera com a l'hora de circular pel carrer, ja que la combinació de fort vent i pluja pot provocar caigudes o relliscades. Així, en la mesura del possible, aconsella quedar-se a casa.

Destacats