Burjassot viurà un Nadal ple d'activitats gratuïtes per a tots els públics adoptant totes les mesures de prevenció enfront de la COVID-19

Guardar

burjassot_navidad_2020_rrss_1_cartel
burjassot_navidad_2020_rrss_1_cartel

Nadal serà diferent per a tothom enguany, però el què no es perdrà és la il·lusió, l'esperit festiu i les cares dels nens de la casa gaudint d'una gran programació festiva i cultural programada per i per a ells des de les diferents àrees de l'Ajuntament de Burjassot.

Totes les àrees s'han unit per a fer que el Nadal del 2020/2021 siguen molt especials, que tots els nens, les nenes i els joves de Burjassot mantinguen la il·lusió i que gaudesquen d'activitats pensades per a ells de manera totalment gratuïta.

Per a poder participar en totes elles, amb aforament limitat, complint les mesures de prevenció enfront de la Covid-19, i amb totes les mesures sanitàries establertes, han de sol·licitar-se les invitacions per a cadascun dels espectacles programats a través de la web municipal a partir del dilluns 14 de desembre a les 09.00 hores. En l'enllaç es disposarà d'un desplegable en el qual es podran sol·licitar les invitacions per a cadascun dels actes, inclosa la visita dels Reis Mags.

"Hem elaborat una programació gratuïta per a totes les edats, per als nostres nens i també per als nostres joves, apostant per espectacles molt divertits en els quals el més important és tenir ganes de passar-ho bé", tal com ha assenyalat l'alcalde de Burjassot, Rafa García, qui també ha volgut destacar "l'esforç que s'ha realitzat des de totes les àrees municipals: festes, educació, cultura, joventut, protecció de la infància, igualtat...totes han participat d'una manera activa perquè puguem oferir la millor programació nadalenca als nostres ciutadans i ciutadanes; programació que iniciem en els col·legis una mica abans de les vacances per Nadal amb un divertit contacontes i que ara ens portarà més de deu dies de divertides i variades activitats. Tot, amb les màximes garanties de seguretat per als participants, complint amb els protocols Covid".

La programació purament nadalenca començarà amb la visita de Papa Noel que el dia 23 de desembre a partir de les 17.00 hores i el 24 de desembre durant tot el dia, recorrerà els carrers de Burjassot. Amb l'arribada del cap de setmana, el diumenge 27 de desembre a les 12.00 hores a l'Auditori de la Casa de Cultura tindrà lloc l'espectacle "Klez Circus".

Dilluns 28 de desembre, també a l'Auditori, agafarà el testimoni l'espectacle "Circ mínim", a les 12.00 hores i, dimarts 29 de desembre, el torn serà de "El silenci d'Hamelín", en aquesta ocasió en horari de tarda, a les 18.00 hores.

Arribant als últims dies de l'any, dimecres 30 de desembre a les 18.00 hores, l'Auditori de la Casa de Cultura acollirà la posada en escena de "Lara Jones i l'Atlántida", donant pas, en el mateix recinte dijous 31 de desembre a partir de les 11.30 hores a l'espectacle "Canta el Nadal" amb raïm infantil.

Amb ganes de començar el 2021 amb tota l'energia possible, dissabte 2 de gener el Consistori ha programat un dels musicals més especials que actualment estan en la cartellera nacional, "Gisela concert kids", que comptarà amb la cantant d'Operació Triomf interpretant els temes del musical. Hi haurà dos passis a l'Auditori de la Casa de Cultura, a les 16.00 i a les 18.30 hores.

Diumenge 3 de gener també hi haurà dos passis del contacontes "Relliscada de Nadal", a les 11.00 i a les 13.00 hores a l'Auditori. Ja a la tarda, a les 18.00 hores, el testimoni l'agafarà "Babau Band" que oferirà els seus millors ritmes en un divertit concert i, un dia més tard, dilluns 4 de gener, a les 18.00 hores, també l'Auditori acollirà la posada en escena del contacontes "Herminia i el fons marí" i, a la nit, serà el Centre Cultural Tívoli el que aculli els riures i el bon rotllo de Carol Tomás i Óscar Tramoyeres, que posaran l'humor a la programació nadalenca amb els seus monòlegs. Serà a les 20.00 hores.

Com a colofó a aquests dies de programació dimarts 5 de gener Les seues Majestats, els Reis Mags, visitaran el nostre municipi a les 11.00 i a les 12.45 hores, en horari de demà, i a les 17.00 i 18.45 hores en horari de tarda. La visita, per a la qual també hi ha que sol·licitar invitació a través de la web de cultura, es realitzarà en dos punts del municipi, l'Auditori de la Casa de Cultura i el Pavelló Cobert. En el cas d'omplir-se l'aforament, s'ampliaran els dies de visita dels Reis, que s'han compromés al fet que cap nen de Burjassot es quede sense veure'ls.

Destacats