Burjassot encendrà les seues llums de Nadal aquest divendres

Guardar

Navidad
Navidad

Serà un Nadal diferent per a tots, però, no faltarà la il·lusió, la llum i el color. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat l'Ajuntament de Burjassot: que l'esperit nadalenc inunde els seus carrers i, quina millor forma, que amb les llums que ja adornen aquests carrers i que tindran la seua encesa oficial aquest divendres 4 de desembre.

En aquests dies, des de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, amb el treball de la Brigada Municipal d'Obres, s'ha dut a terme la instal·lació de les llums que ja es poden veure als carrers de Burjassot i, a més, s'han instal·lat també diferents arbres de Nadal en punts com la plaça de l'Ajuntament i la Casa de Cultura, perquè totes les persones que passen per aquests espais municipals senten la màgia d'aquests dies.

"Sabem que aquest Nadal seran diferents per a tots, però, no per això volem que els nostres ciutadans i les nostres ciutadanes perden la il·lusió per viure-les d'una manera especial, al costat dels seus afins i fent tot el possible per no perdre el sentiment tan bonic que ens infonen aquestes dates, sobretot, per als més xicotets de la casa", tal com ha assenyalat l'alcalde de Burjassot, Rafa Garcia, qui també ha destacat com "l'enllumenat nadalenc ens farà a tots que, en passejar pels carrers del nostre poble, gaudim el Nadal amb un ambient molt acollidor".

El mateix alcalde, acompanyat del regidor, ha pogut comprovar com la il·luminació de la Plaça i de l'arbre de la mateixa funciona a la perfecció i plena de color aquest espai tan transitat per les veïnes i els veïns del municipi. A Burjassot, ja està tot preparat per a viure el Nadal.

Destacats