Burjassot col·laborarà amb associacions per a integrar i millorar el benestar de les persones amb diversitat funcional

Guardar

_DSC0175
_DSC0175

Aderes i Apesol, Associació Provincial de Persones Sordes "Les Sitges", són dues entitats molt vinculades amb la vida social i associativa de Burjassot. Des de la seua creació, realitzen i desenvolupen una important labor enfocada a ajudar i fomentar el desenvolupament i la integració de les persones del municipi amb algun tipus de diversitat funcional. I, ajudar-los en tot el que estiga a la seua mà, és objectiu principal per a l'Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Bona prova d'això són els convenis que s'han signat aquest matí (14-08-2019) en el despatx d'Alcaldia amb totes dues entitats. Amb la signatura dels convenis, el Consistori fa novament un pas més per a ajudar aquestes associacions en la seua gran labor integradora de les persones, com s'ha assenyalat, amb diversitat funcional.

El conveni ha sigut signat per l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de les Regidores de Benestar Social i Serveis Socials, Yolanda Andrés i Isabel M. Mora, respectivament, i pels representants de totes dues entitats burjassoteres que han destacat la importància de rebre aquestes ajudes per a les seues associacions.

Amb la signatura del conveni, les citades associacions rebran ajuda per al desenvolupament dels seus projectes d'activitats socioculturals, esportives, d'oci i temps lliure, etc., dirigides a les persones amb algun tipus de discapacitat i/o familiars d'aquestes. Tot això encaminat a la seua integració social.

Destacats