Burjassot celebrarà aquest cap de setmana la seua XIX Ruta de la Tapa

Guardar

Ruta de la Tapa septiembre 2019
Ruta de la Tapa septiembre 2019

14 establiments hostalers de Burjassot oferiran a la ciutadania les seues millors tapes l'últim cap de setmana del mes de setembre, concretament, el divendres 27 i el dissabte 28 a partir de les 19 hores. Aqueix moment serà el del tret d'eixida per a començar a degustar les més saboroses tapes a preus populars; degustació que també podrà tindre premi.

L'activitat, que arriba al municipi de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per la Regidora Rosa Coca, a través de CEMEF, i de l'Associació d'Hostalers Reunits Activament de Burjassot (ARA Burjassot), s'emmarca dins de les accions del foment local que es desenvolupen a Burjassot al llarg de l'any.

Com s'ha assenyalat, en aquesta ocasió, la ruta compta amb la participació de 14 comerços hostalers de Burjassot que, per tan sols, 2 €, oferiran la seua millor tapa amb una beguda a totes les persones que es passen pels establiments.

Un any més, participar en la ruta té premi. Aquelles persones que completen la cartilla que se'ls entregarà en els establiments participants, amb dos segells de cadascuna de les zones en què es divideix la ruta, A i B, podran optar a ser els guanyadors d'un dels tres sopars, valorades cadascuna en 50 € que se sortejaran el 3 d'octubre a les 12 hores a l'Ajuntament.

No hi ha excusa per a degustar les millors tapes, conéixer la gran qualitat de l'hostaleria a Burjassot i passar dues nits diferents gaudint dels establiments del municipi.

Destacats