Benja Carreres mostra a Burjassot com donar una segona vida als objectes

Guardar

cartelquijoteBURJASOTajunt-01
cartelquijoteBURJASOTajunt-01

La Casa de Cultura de Burjassot comptarà, del 21 al 31 d'octubre, amb una nova exposició en la qual es podrà observar com Benja Carreres dóna una segona vida a diferents objectes. "Segona vida" és el nom de la mostra que s'inaugurarà el dilluns 21 d'octubre a les 19.00 hores.

L'artista Benja Carreres presenta l'última part del seu projecte escultòric "Segona vida", una emocionant exhibició d'assemblatges sense soldadura realitzats amb materials reciclats i objectes oposats. La mostra recull, d'una banda, obres més mimètiques i sobrecarregades amb tota mena de ferralla, i d'altra banda, obres més poètiques i minimalistes inspirades per l'objecte oposat.

Pensada per a totes les edats, en la visita de l'exposició es podrà descobrir una col·lecció de criatures que inclou animals prehistòrics, fauna marina, insectes, i també artefactes, objectes impossibles i figuracions amb filferro.

El seu projecte culmina amb la seua última obra més especial i reivindicativa que es presenta en primícia a València. Es tracta d'un Quixot d'1,85 metres d'altura, nomenat per l'autor com el "Cavaller de la Nova Ordre del Reciclatge", reencarnat com a antiheroi que torna per a quedar-se i ajudar-nos a recuperar valors i crear consciència per a una humanitat millor.

El públic podrà reconéixer objectes molt quotidians com a antics utensilis de cuina, llandes, components de lluminàries, ferratges i peces industrials, ja que, segons l'artista, "tot pot aconseguir una segona oportunitat".

Destacats