Arriba al Cinema Tívoli "La la land", el musical més aclamat de la temporada

Protagonitzada per Enma Stone i Ryan Gosling, s'ha descrit com una carta d'amor a la ciutat de Los Angeles i un cant a tots els somiadors del món

Guardar

lalaland
lalaland

Va arrasar en la recentment celebrada Gala dels Globus d'Or, els guardons que l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood atorga en reconeixement a l'excel·lència de professionals en cinema i televisió, tant a Estats Units com en l'àmbit mundial. I és que el musical "La ciutat dels estels. La la land", amb el qual el cinema Tívoli s'acomiadarà d'este gèlid mes de gener, ha fet història aconseguint tots els premis als quals aspirava, set, inclòs millor pel·lícula, millor director, millor actor i millor actriu.

"La ciutat dels estels. La la land" brillarà en el Cinema Tívoli l'últim cap de setmana de gener, concretament el divendres 27, a les 19 h i a les 22:30 h i també el diumenge, a les 17 h i a les 19:30 h. Les entrades per a gaudir del millor cinema d'estrena en el Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, en la mateixa taquilla del Tívoli, des d'una hora abans de l'inici de cada projecció.

"La la land" és el tercer llargmetratge del jove director Damien Chazelle, responsable també de "Wiplash", la que va anar el seu sorprenent i aclamada Òpera Primera. Protagonitzada per Enma Stone i Ryan Gosling, la cinta s'ha descrit com una carta d'amor a la ciutat de Los Angeles i com un cant a tots els somiadors del món. Òbviament, este musical de pel·lícula també s'ha emportat el Globus d'Or a la millor Banda Sonora Original, amb el treball de Justin Hurwitz.

Amb este últim èxit cinematogràfic del mes, pot ser que el cinema Tívoli estiga acomiadant el primer mes de l'any amb el pròxim Oscar del 2017.

Destacats