35 Burjarrunners corren i col·laboren en la 10K Ibercaja València

En uns dies comença el XIII Circuit Divina Pastora de València en el qual també estaran presents

Guardar

4
4

És una de les carreres més multitudinàries que se celebren sobre l'asfalt de la capital valenciana i tots els anys arriba quan alguns encara estan esgotant el rosco de reis. El passat 8 de gener, quasi 11.000 corredors van creuar la línia de meta de la novena edició de la 10K València Ibercaja, una de les primeríssimes cites de tots els anys en el calendari runner.

Entre els milers de participants en la carrera, no va faltar la representació del club de corredors de Burjassot, Burjarunners, que va acudir a la cita amb el running popular amb un total de 35 socis i sòcies. El club burjassotense, que és entitat col·laboradora de l'esdeveniment, va estar present en el mateix, tan prèviament, col·laborant en el repartiment de dorsals, com el mateix dia de la carrera, amb tasques de coordinació, corts de carrers i altres necessitats. Així mateix, molts d'estos burjarunners van aprofitar per a sumar a les seues sabatilles els primers quilòmetres de l'any.

En un parell de setmanes, el 29 de gener, començarà el XIII Circuit Divina Pastora de València amb la primera carrera de l'any, un circuit que també es tenyirà de roig amb la presència, mes a mes, de la marea Burjarunner.

Arxivat a:

Destacats