S'ampliarà el col·legi de Bonrepòs i Mirambell amb una inversió superior al milió d'euros

L'alcaldessa Raquel Ramiro recorda que "continuem treballant i avançant perquè l'ampliació del col·legi estiga cada vegada més a prop"

Guardar

proyecto escuela bonrepos i mirambell
proyecto escuela bonrepos i mirambell

L'adequació i ampliació del CEIP Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell està cada vegada més prop de ser una realitat. Durant la jornada d'ahir, dilluns 22 de març, va tindre lloc el lliurament del projecte que adequarà els lavabos, la cuina i el menjador i ampliarà les instal·lacions del centre educatiu.

Amb un pressupost total d'1.072.421,22 euros, el projecte presentat preveu la construcció de quatre noves aules en la primera planta de l'edifici, substituint els actuals barracons. Així mateix, es readaptaran les instal·lacions de la primera planta de l'edifici i en infantil es milloraran tant les aules com la zona exterior amb la construcció d'un circuit de bicis, areners, nous jocs infantils i la instal·lació de paviment de cautxú.

A més de l'adequació de la cuina i el menjador, es milloraran els lavabos existents i es construiran nous. A això se li sumaran altres actuacions entre les quals destaca la substitució i pintura del clos exterior metàl·lic o la renovació del sòl de l'entrada principal.

L'alcaldessa Raquel Ramiro recorda que "continuem treballant i avançant perquè l'ampliació del col·legi estiga cada vegada més a prop". Per part seua, el regidor d'Educació José Manuel Alberich considera que "hui és un dia important, hem fet un pas més per a fer realitat la reforma del nostre col·legi".

Altres millores

Dins del projecte previst s'han establit altres millores menors, entre les quals s'inclou el pintat de l'exterior de tot el centre i de les portes d'accés, la reparació de la coberta del pavelló i la substitució de les portes per unes d'acer.

Altres millores que inclou el projecte són la instal·lació d'una caldera per a millorar l'eficiència energètica així com llums led en l'exterior i projectors en les instal·lacions esportives. El projecte també contempla millores com la dotació al centre d'11 monitors de televisió, megafonia, parallamps i nova senyalització, un grup electrogen i un sistema d'alarma.

Destacats