L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell estrena nova web

El nou portal manté el domini www.bonreposimirambell.es

Guardar

Captura web bonrepos
Captura web bonrepos

Ja està en funcionament el nou lloc web municipal. L'Ajuntament ha impulsat un renovat portal, que manté l'anterior domini (www.bonreposimirambell.es), i que es presenta com més modern, atractiu i adaptat per a tauletes, ordinadors i telèfons mòbils. Uns canvis que han permés disposar d'un espai online municipal clar, transparent i accessible per a tots els veïns, veïnes i visitants.

M. Carmen Laso, regidora de Comunicació i Transparència, destaca que "l'administració local ha de fer el possible per modernitzar les seues eines i adaptar-les als comportaments dels usuaris de hui".

L'edil considera que "l'objectiu és que el ciutadà puga trobar la informació que busca i fer els tràmits que necessita de manera molt més intuïtiva, perquè com a Ajuntament la nostra funció és la de ser cada vegada més pròxims als veïns i veïnes i de facilitar-los la seua relació amb l'administració".

Reestructuració de la informació

Entre les principals novetats que incorpora la nova web és la reestructuració de la informació, a través d'una primera pantalla d'accés on, de forma molt més clara, es divideix la informació municipal en quatre apartats: Ajuntament, Municipi, Administració i Serveis.

Dins de la secció de l'Ajuntament es permet conéixer informació relativa a l'alcaldessa, a l'equip de govern i a la corporació municipal, així com dels plens, bans municipals i normativa municipal. També es pot accedir al nou Portal de Transparència.

D'altra banda, en l'apartat dedicat al Municipi es pot consultar la història de la localitat, així com la seua localització i el transport públic per a arribar, informació relativa a les associacions i empreses locals, telèfons d'interés i una galeria fotogràfica. A més, s'incorporen els enllaços a la web de la Mancomunitat del Carraixet i Turisme Carraixet

En la zona d'Administració es troben les seccions d'atenció a la ciutadania, l'oficina virtual, el tauler d'anuncis i la Plataforma de Contractació de l'Estat.

Finalment, en l'àrea de Serveis, es pot consultar tota la informació sobre gestió tributària, medi ambient, educació, cultura, Policia Local, escola esportiva, poliesportiu municipal i serveis socials. També es pot accedir a l'àrea d'ofertes laborals i a la informació municipal publicada en els butlletins del Poble.

Nou Portal de Transparència

Una altra novetat destacada és la renovació del Portal de Transparència, que ha estat possible gràcies a la subvenció rebuda des de la Conselleria de Participació i Transparència. Ací es recull un complet menú amb informació institucional, de caràcter econòmic i pressupostari, normatives, contractes, oferta d'ocupació pública o atenció a la ciutadania, entre altres aspectes.

Així mateix, qualsevol persona pot, a través d'aquest Portal de la Transparència, sol·licitar l'accés a la informació pública, en compliment del seu dret d'accés recollit en la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern.

"Des del govern ens hem proposat millorar en tots els canals de comunicació amb la ciutadania, i la nova web té un paper destacat", considera Laso, qui ressalta que "bonreposimirambell.es serà una web activa, que anirà canviant i adaptant-se al poble, als suggeriments que ens puguen plantejar i a la realitat dels veïns, veïnes i visitants".

Destacats