Comencen les obres del Trinquet de Bonrepòs i Mirambell

Guardar

sostre trinquet 1
sostre trinquet 1

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'instal·lació de la coberta del Trinquet de Bonrepòs i Mirambell. En concret, amb aquests treballs es renovarà tota la coberta de l'edifici per a evitar les filtracions per l'aigua de pluja que impedien que poguera utilitzar-se la instal·lació.

Aquestes obres, l'import de les quals ascendeix a 37.400 euros, es duen a terme amb la subvenció rebuda de la Direcció General d'Esports de la Generalitat Valenciana per import de 30.000 euros, finançant-se la diferència amb l'aportació del fons de cooperació de la Diputació de València.

La Regidoria d'Esports ha realitzat dues importants millores en el trinquet municipal de pilota. A més del sostre, el mes de setembre passat es va instal·lar nova il·luminació led per a millorar la visibilitat en la zona de joc i l'eficiència energètica de l'edifici. Aquesta obra va ascendir a una xifra total de 6.710,42 euros i es va finançar amb una subvenció de l'àrea d'esports de la Diputació.

En total, aquests dos projectes de millora han suposat una inversió que supera els 44.000 euros i que permetrà disposar d'unes instal·lacions totalment condicionades per al seu ús.

Destacats