Bonrepòs i Mirambell organitza classes de reforç per a ajudar a l’alumnat en els seus estudis

Guardar

Ajuntament 03
Ajuntament 03

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha posat ja en marxa el servei de reforç escolar per a l'alumnat del municipi que cursa educació secundària.

Amb la subvenció rebuda des de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, la Regidoria d'Educació ha decidit destinar part de la subvenció a donar suport acadèmic a aquells i aquelles alumnes que necessiten una atenció personalitzada en els seus estudis.

Les persones interessades deuran enviar els seus dubtes i dades de contacte al correu electrònic refuerzo.escolar@bonreposimirambell.es. Si l'aclariment dels dubtes no pot solucionar-se de manera telemàtica, es concertarà una cita presencial amb l'alumne o alumna. Les classes presencials, que s'imparteixen al primer pis de la Casa de la Cultura, es porten a terme seguint les normes, recomanacions i protocols de les autoritats sanitàries.

José Manuel Alberich, regidor d'educació, ha explicat que "la situació provocada per la Covid està ocasionant que molts i moltes alumnes hagen vist afectades les seues rutines d'estudi diari, pel que des de l'Ajuntament hem volgut facilitar-los un reforç acadèmic gratuït i personalitzat de forma que no disminuïsca el seu rendiment acadèmic amb relació al d'altres anys".

Destacats