Ramón Puchades: "Ens enfrontem a la nova legislatura amb les mateixes ganes i il·lusió que en 2015"

El socialista és reelegit com a alcalde d'Almàssera gràcies a un pacte amb Podem-EUPV i després de ser la llista més votada en les eleccions municipals

Guardar

Ramón Puchades Almàssera
Ramón Puchades Almàssera

El passat 26 de maig, les urnes d'Almàssera van deixar com a guanyador a Ramón Puchades, líder del PSOE en el municipi. Amb 5 regidors (2 més que en els anteriors comicis), va passar de ser la segona a la primera força en el consistori i, després d'arribar a un acord de govern amb Podem-EUPV, Puchades va aconseguir mantenir la vara de comandament el dissabte passat en la nova legislatura 2019-2023.

"Ens enfrontem amb les mateixes ganes i il·lusió que en 2015 perquè tenim uns resultats molt positius". Així es manifesta l'edil, que creu que ha aconseguit 400 vots més gràcies a diversos factors: el condicionament i les obres de reparació dels carrers, les ajudes per a transport públic, la inversió de 530.000 euros en plans d'ocupació o la contractació d'un total de cent persones joves i majors de 50 anys. Tot això, continua, gràcies la disminució del deute de 7,3 milions d'euros, que mantenia en una situació delicada al consistori. "Els veïns i veïnes d'Almàssera veuen que hem treballat per ells", defensa.

Així, de cara a aquesta nova etapa, Puchades assegura que treballarà per a reduir el deute a 0 i avança que al setembre 500 xiquets estrenaran nou col·legi, un dels projectes en els quals més ha treballat per la seua necessitat. A això se suma l'ampliació del centre de salut, amb una redacció que ja està aprovada però que preveu avanços en les pròximes setmanes.

El socialista passarà d'un govern que va comptar amb el suport d'Units, Compromís, Sí que Es Pot i EUPV després de les eleccions de 2015, a un en el qual forme coalició amb Podem-EUPV, ja que malgrat que semblava que formaria un pacte amb el partit 'morat' i Compromís, finalment aquest últim va votar en blanc. Malgrat això, Ramón Puchades insisteix que està il·lusionat amb mantenir l'alcaldia després de "4 anys molt difícils" premiats per la "força" i "entrega" del seu equip.

Destacats