Música clàssica francesa en el "Museu de l'Horta" d'Almàssera

Guardar

img_5163
img_5163

Contínua el cicle de música que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almàssera ha preparat per als mesos de setembre i octubre en un enclavament excepcional com és el "Museu de l'horta".

En esta ocasió, la soprano Quitería Muñoz i Úrsula Segarra a l'arpa, artísticament conegudes com a Just4you han delectat a tots els assistents amb el seu espectacle "Douces Mélodies" en el qual han interpretat melodies i cançons clàssiques dels compositors francesos més influents.

L'espectacle s'ha caracteritzat per la seua proximitat, ja que les intèrprets presentaven cada tema abans d'interpretar-ho explicant una breu història sobre ell. El que més ha agradat als assistents ha sigut la cançó anomenada "Cançó espanyola" composta per Maurice Ravel influenciat per Manuel de Falla quan este últim va ser a París.

El cicle de música finalitzarà el divendres 20 d'octubre amb una mostra de jazz de la mà del grup Jazzval Quartet. Igual que la resta d'actuacions serà gratuït i en el "Museu de l'Horta" a les 19 hores.

Destacats