La pintora i ceramista MªÁngeles Pascual exposa les seues obres a Almàssera

Guardar

img_8327
img_8327

Seguint amb el cicle d'exposicions que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almàssera ha preparat per a l'estació tardorenca, el divendres passat 13 d'octubre es va inaugurar l'exposició de pintura i ceràmica de MªÁngeles Pascual.

L'alcalde del municipi, Ramón Puchades, i el Regidor de Cultura, Aitor Ramón, juntament amb altres membres de la corporació Municipal i veïns d'Almàssera van acompanyar a l'artista en este dia tan especial.

L'exposició es troba en el Centre cultural i està composta per un total de 15 pintures i 24 escultures. Respecte als quadres predomina el paisatge rural realista i els bodegons realitzats tots ells amb tinta calcogràfica sobre fusta o paper. I les ceràmiques són pitxers, desconstruccions, botelles i un rellotge fets amb diferents tècniques com el raku, esmalt amb corda seca, pigments, terra Sigilata, òxid i guixos ceràmics.

L'exposició estarà oberta al públic fins al 15 de novembre i el seu accés és per la biblioteca municipal en el seu horari habitual.

Mª àngels Pascual és veïna de Paterna i actualment combina tres disciplines: pintura, cartell i ceràmica. Com a pintora ha realitzat diverses exposicions tan individuals com a col·lectives. Destaca el segon premi en la III Edició del Concurs de Pintura Barri de la Coma en 2003 i les 6 obres adquirides per diferents museus i institucions.

Com a cartellista ha rebut el primer premi XIV concurs del cartell de festes de "Moros i Cristians", José Barbeta de Paterna en 2009 i el primer premi del concurs de cartells "Cavalcada dels Reis Mags" a Palma de Mallorca en 2011.

Com ceramista treballa les peces de torn, la qual cosa li permet investigar noves formes d'expressió.

Destacats