L'Ajuntament d'Almàssera i Ecovidrio fomenten el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2020

Guardar

foto reunión Almassera
foto reunión Almassera

Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Almàssera, posa en marxa la campanya "En falles, monyos, pinta... i el vidre al verd" per a la promoció del reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2020.

La iniciativa pretén conscienciar als ciutadans d'Almàssera, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, es retolaran els contenidors de vidre pròxims als casals per a donar-li visibilitat a la campanya. Estaran situats als carrers Bonrepòs, Ramón y Cajal i Doctor Peris.

A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al medi ambient i a la societat.

"En falles, monyos, pinta... i el vidre al verd" compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, que juntament amb Ecovidrio aposten per col·laborar amb els fallers per a millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d'una correcta gestió dels residus d'envasos de vidre.

La iniciativa, que es duu a terme en 14 poblacions de València, té com a objectiu millorar la taxa de reciclatge de vidre i enfortir la imatge de l'Ajuntament i del món faller compromés amb el medi ambient.

Aquesta campanya es presenta als ajuntaments participants en forma de concurs de tal manera que el consistori que més punts aconseguisca per haver recollit més quantitat de vidre, haver fet millor difusió de la campanya i haver aconseguit una total implicació per part dels fallers i falleres d'Almàssera en la mateixa aconseguirà el premi d'una paella per a 600 comensals.

Destacats