L'Ajuntament d'Almàssera genera un impuls al mercat no sedentari dels dimecres

Guardar

IMG_9124
IMG_9124

L'Ajuntament d'Almàssera va iniciar la campanya «Compra en el Mercat del dimecres, el nostre mercat» dimecres passat 9 de desembre amb la intenció d'executar actuacions d'impuls del mercat no sedentari d'Almàssera. Aquesta iniciativa, que es farà tots els dimecres del mes de desembre obri les festes de final i d'inici d'any i té com a principal objectiu la revitalització del Comerç local d'Almàssera. El regidor de Promoció Econòmica Sostenible, Joan-Carles Jover, manifesta «amb #JuntsFemPoble volem posar en relleu que estem compromesos a facilitar i a estendre el suport que necessita el sector entre el veïnat i fer costat als comerciants, especialment als qui ofereixen productes de proximitat».

Seran un conjunt d'activitats sota el paraigua de l'Etiqueta #JuntsFemPoble, a partir de la qual es posen en marxa diverses campanyes, algunes de les quals veuran la llum en 2021, amb les quals es pretén millorar la competitivitat del xicotet comerç de la localitat, a més de reivindicar aquest motor econòmic del municipi.

Aquestes accions constitueixen la continuació d'unes altres que s'han realitzat durant els últims mesos per a atendre les necessitats derivades per la COVID-19. Com per exemple, «Fem poble amb el comerç local», en la qual l'Ajuntament d'Almàssera ha destinat 150 mil euros per a subvencionar a les microempreses i al comerç local. Aquesta campanya també ha comptat amb la suspensió de les taxes municipals per les terrasses de les cafeteries i pels llocs al mercat no sedentari dels dimecres. Totes dues taxes, també seran eliminades durant el primer semestre de 2021.

Amb la campanya «Compra en el Mercat del dimecres, el nostre mercat», explicita l'alcalde Ramon Puchades, «desitgem rellançar el mercat no sedentari dels dimecres a Almàssera i els productes de gran qualitat que ofereix (alimentaris, tèxtil i d'artesania), al costat d'un acurat servei als clients i a més en un espai segur».

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible d'Almàssera anima al comerç local i al veïnat a crear una aliança i participar en un repte comú: «Junts Fem Poble».

Destacats