Els xiquets i xiquetes d'Almàssera preparen la Cavalcada dels Reis Mags

Guardar

IMG_6027
IMG_6027

Aquest dimarts va començar a Almàssera la preparació de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient que se celebrarà el 5 de gener de 2018. Al voltant de 125 xiquets i xiquetes del municipi han decidit acompanyar a les seues Majestats en aquest dia tan especial i acudeixen tots els matins al CEIP Carraixet per a preparar l'esdeveniment.

Els xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys juntament amb els monitors de l'acadèmia de ball Dance Center València treballaran a través de la figura del "Monstre de colors" els sentiments nadalencs que més rellevància tenen en aquestes dates. Aprendran a compartir i conviure amb xiquets diferents dels seus amics del col·legi i sobretot a treballar en equip.

Tots els dies assajaran el ball nadalenc però amb tints moderns amb el qual desfilaran pels carrers d'Almàssera el dia de la Cavalcada. I per descomptat també confeccionaran amb ajuda dels monitors la seua disfressa que serà diferent segons l'edat de cadascun.

La Cavalcada dels Reis Mags serà el divendres 5 de gener a les 17 de la vesprada i en ella podrem veure a rens, follets i trencanous entre uns altres acompanyant a Les seues Majestats d'Orient.

Destacats