Els comerços i autònoms d'Almàssera ja poden sol·licitar l'ajuda per al seu negoci

Guardar

almassera
almassera

La regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera seguint la línia de fer costat al teixit econòmic i productiu del municipi ha tret un programa d'ajuda per als comerços, autònoms i petites empreses que s'han vist afectades per la pandèmia de la Covid-19.

El passat 17 de setembre, després d'haver finalitzat ja el període d'exposició pública, Joan Carles Jover, regidor d'aquesta àrea juntament amb els tècnics habilitats del consistori van reunir un grup important de possibles sol·licitants i els van informar sobre la manera de conducta d'aquesta ajuda que compta amb un pressupost de 150.000 euros.

En l'acte, que va comptar amb totes les mesures i protocols de seguretat sanitària es van resoldre tots els dubtes plantejats pels assistents i es va informar que el procediment de concessió de la subvenció serà el de concurrència competitiva entre les persones físiques o jurídiques que realitzen qualsevol activitat econòmica per compte propi i que tinguen el seu domicili fiscal i el d'activitat en el municipi d'Almàssera.

D'aquesta manera, tots aquells interessats hauran de sol·licitar i presentar la documentació oportuna abans del 26 d'octubre. En la pàgina web de l'Ajuntament d'Almàssera www.almassera.es està tota la informació pertinent.

La finalitat d'aquestes ajudes, tal com es desprén de les Bases Reguladores és atorgar liquiditat a les empreses per a contribuir en el manteniment de la seua activitat i d'ocupació i minimitzar els efectes de la dràstica reducció dels seus ingressos iniciada durant el període d'emergència sanitària.

Joan-Carles Jover, Regidor de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera comenta que el consistori està fent un gran esforç pressupostari mitjançant aquesta línia de subvencions i amb la qual podrà atendre a tots aquells que no han rebut subvenció per part de la Generalitat.

Ramón Puchades, alcalde d'Almàssera destaca que aquesta no ha sigut l'única mesura de suport al comerç. També s'ha augmentat la subvenció municipal en 10.000 euros a l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Almàssera per a reactivar l'economia local i poder reforçar la seua estructura competitiva.

L'equip de govern local continuarà treballant per a reforçar la solidesa de les empreses del municipi sobretot "de les petites empreses i els comerços locals de proximitat en diferents direccions com la seua presència digital en les xarxes, formació d'emprenedors, impuls de l'associacionisme...", manifesten els responsables municipals.

Destacats