Aprovat el conveni de col·laboració entre els ajuntaments d'Almàssera i Tavernes Blanques

Guardar

almassera
almassera

Després de diversos mesos perfilant i millorant el conveni de col·laboració entre els ajuntaments d'Almàssera i Tavernes Blanques per a portar avant el projecte "Impuls d'Accions en matèria de Desenvolupament Local", dilluns passat 25 de maig és aprovat en sessió plenària. Al conveni se suma la signatura i la coordinació del Consorci Pactem Nord que dotarà a tots dos municipis de les eines per a dur-lo a terme.

Almàssera requereix una estratègia de desenvolupament Local pròpia i amb aquest projecte el municipi disposarà d'una persona tècnica en desenvolupament local (ADL) que facilitarà la promoció del comerç local, desenvoluparà accions d'assessorament i suport als emprenedors del poble i donarà el suport tècnic a les empreses del municipi en assumptes tan estratègics com la transformació tecnològica, l'eficiència energètica o programes de responsabilitat social.

Aquest conveni era una necessitat abans de la declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia de la COVID-19. Però l'inici de l'etapa denominada "nova normalitat" el fa encara més necessari.

Joan-Carles Jover, Regidor de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera comenta que 222 treballadors i treballadores del municipi s'han vist afectats pels 50 ERTO sol·licitats per empreses i comerços d'Almàssera i d'ací la importància de construir noves estratègies socioeconòmiques per a pal·liar aquestes deficiències.

Amb el conveni s'opta per una fórmula d'eficiència en la gestió pública compartint recursos i sumant sinergies entre municipis veïns sent aquest un recurs altament demandat pels actors econòmics d'Almàssera.

Destacats