Amàssera comença a treballar en els pressupostos participatius

Guardar

almàssera ramón puchades
almàssera ramón puchades

El passat dijous 6 de maig va tindre lloc a Almàssera una reunió a la qual va assistir Antoni Llorente, secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antonio Sánchez, regidor de Participació Ciutadana d'Almàssera i Ramón Puchades, alcalde del municipi i en la qual es va tractar el tema de la imminent posada en marxa dels Pressupostos Participatius de la Generalitat Valenciana.

És una iniciativa pionera a Espanya que comptarà amb un pressupost de 125 milions d'euros destinats a propostes ciutadanes i la seua presentació es realitzarà el pròxim 11 de maig de manera en línia.

El procés dels Pressupostos Participatius es realitzarà a través del nou portal GVAParticipa en el qual s'anirà informant la ciutadania de les diferents fases del procés participatiu com és la presentació de propostes, la revisió de la viabilitat legal i econòmica, el suport dels veïns i veïnes a cada proposta, la seua avaluació, la publicació dels imports, la votació final i el resultat obtingut perquè hi haja una fluida transparència durant tot el procés.

Antonio Sánchez, regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Almàssera comenta que "el treball per a fomentar la Participació Ciutadana que s'està fent des de la Conselleria de Participació, tant per part d'Antoni, com de Rosa i la resta del seu equip, és espectacular, col·locant-nos al capdavant del país en aquest aspecte. Convide a tots els veïns i veïnes d'Almàssera al fet que es registren en el portal GVAParticipa i facen les seues propostes per a, entre tots i totes, continuar millorant el nostre poble i la nostra comarca".

Ramón Puchades, alcalde d'Almàssera considera que amb la posada en marxa del nou portal de la Generalitat, els veïns i veïnes d'Almàssera "podran participar de manera còmoda i fàcil proposant idees o votant les que més els agraden. I si algun veí o veïna no disposa de connexió a internet en el seu domicili, l'Ajuntament disposarà d'un punt amb ordinadors perquè ningú es quede sense participar i aportar la seua opinió".

Destacats